Kontakta oss på Stordala

Besöksadress och växel:
Rundelsgränd 6D, 753 12 UPPSALA
Växel: 010 – 177 56 00

Öppenvårds­ansvarig samtals­terapeut / beroendespecialist

Anna-Carina Eldh Hevius

Mail: ac@stordala.se
Tel: 010 – 177 56 00

Anna-Carina har lång erfarenhet av behandlingsarbete och är förutom utbildad beroendeterapeut även KBT-terapeut (Steg 1) med vidareutbildningar inom MI, Spelberoende och Ersta Vändpunktens föräldrar, barn och ungdomsprogram. Hon ansvarar och driver Stordalas öppenvård och är behandlingsansvarig där.

Sedan 2012 driver Anna-Carina också framgångsrikt Luthagens Öppenvård med uppdrag från en serie kommuner och olika privata vårdgivare.

VD och Föreståndare Stordala stödboende

Per Olof (P-O) Hevius

Mail: po@stordala.se
Tel: 070 – 777 51 66

P-O är VD i Stordala och föreståndare för våra stödboenden. Han är också ansvarig för vårt företagsstöd, Stordala Business Cover. P-O har gedigen erfarenhet av vård och omsorgsverksamheter. Han började som enhetschef inom kommunal verksamhet och övergick sedan till egna boende- och behandlingsverksamheter inom privat missbruksvård.

P-O har varit med och grundat bolaget Kontigo Care AB inom området för internetbaserat medicintekniskt beroendestöd i Uppsala. Han är i grunden utbildad beroendeterapeut med kompletterande kurser inom Universitet och högskola såsom sociologi och socialförvaltningsrätt.

Utbildning och behandling

Mikael Norgren

Mail: micke@stordala.se
Tel: 010 – 177 56 00

Mikael är KBT-terapeut med specialitet inom missbruk och beroende. Micke är också CRA, A-CRA och CRAFT-utbildad. Han genomför vissa av våra utbildningar samt viss handledning.

Micke jobbar hos oss på uppdragsbasis och har annan verksamhet som huvudsaklig sysselsättning.