Kontakta oss på Stordala

Besöksadress och växel:
Rundelsgränd 6D, 753 12 UPPSALA
Växel: 010 – 177 56 00

Öppenvårds­ansvarig samtals­terapeut / beroendespecialist

Anna-Carina Eldh Hevius

Mail: ac@stordala.se
Tel: 010 – 177 56 00

Anna-Carina har lång erfarenhet av behandlingsarbete och är förutom utbildad beroendeterapeut även KBT-terapeut (Steg 1) med vidareutbildningar inom MI, Spelberoende och Ersta Vändpunktens föräldrar, barn och ungdomsprogram. Hon ansvarar och driver Stordalas öppenvård och är behandlingsansvarig där.

Sedan 2012 driver Anna-Carina också framgångsrikt Luthagens Öppenvård med uppdrag från en serie kommuner och olika privata vårdgivare.

VD och Föreståndare Stordala stödboende

Per Olof (P-O) Hevius

Mail: po@stordala.se
Tel: 070 – 777 51 66

P-O är VD i Stordala och föreståndare för våra verksamheter. Han har gedigen erfarenhet av vård och omsorgsverksamheter. Han är utbildad beroendeterapeut och började som enhetschef inom kommunal verksamhet för att sedan övergå till egna boende- och behandlingsverksamheter inom privat missbruksvård.

P-O har varit med och grundat bolaget Kontigo Care AB inom området för internetbaserat medicintekniskt beroendestöd i Uppsala. Han är i grunden utbildad terapeut men med kompletterande kurser inom Universitet och högskola såsom sociologi och socialförvaltningsrätt.

Utbildning och behandling

Mikael Norgren

Mail: micke@stordala.se
Tel: 010 – 177 56 00

Mikael är KBT-terapeut med specialitet inom missbruk och beroende. Micke är också CRA, A-CRA och CRAFT-utbildad. Han genomför vissa av våra utbildningar samt viss handledning.

Micke jobbar hos oss på uppdragsbasis och har annan verksamhet som huvudsaklig sysselsättning.