Kontakta oss på Stordala

Besöksadress och växel:
Rundelsgränd 6D, 753 12 UPPSALA
Växel: 070 777 51 66

Öppenvårds­ansvarig samtals­terapeut / beroendespecialist

Anna-Carina Eldh Hevius

Mail: ac@stordala.se
Tel: 070-773 773 8

Anna-Carina har lång erfarenhet av behandlingsarbete och är förutom utbildad beroendeterapeut även KBT-terapeut (Steg 1) med vidareutbildningar inom MI, Spelberoende och Ersta Vändpunktens föräldrar, barn och ungdomsprogram. Hon ansvarar och driver Stordalas öppenvård och är behandlingsansvarig där.

Sedan 2012 driver Anna-Carina också framgångsrikt Luthagens Öppenvård med uppdrag från en serie kommuner och olika privata vårdgivare.

Föreståndare och VD

PO Eldh Hevius

Mail: po@stordala.se
Tel: 070 – 777 51 66

PO är Stordalas VD. Han är också föreståndare till vårt stödboende samt till våra förstärkta familjehem. Han har gedigen erfarenhet av vård och omsorgsverksamheter och över tjugo års erfarenhet av ledarskap.
PO är utbildad beroendeterapeut och började som enhetschef inom kommunal verksamhet för att sedan övergå till egna boende- och behandlingsverksamheter inom privat missbruksvård.
PO har varit med och grundat bolaget Kontigo Care AB inom området för internetbaserat medicintekniskt beroendestöd i Uppsala. Han är i grunden utbildad terapeut men med kompletterande kurser inom Universitet och högskola såsom sociologi och socialförvaltningsrätt.

Familjehemskonsulent

Therese Ohlsson är socionom med många tilläggsutbildningar. Hon är utbildad handledare och har lång erfarenhet inom yrket.

Therese har också grundläggande grundläggande psykoterapiutbildning Steg 1.

Mail: therese@stordala.se
Tel: 072-277 79 67