Stordala nyheter

Välkommen Pia!

Vad vore ett team utan en psykolog, tänker vi. Nu välkomnar vi Pia Norgren och länkar henne till vårt redan fantastiska team runt både behandlingsfamiljer och Öppenvård. Pia är psykolog med vidareutbildning inom beroendepsykologi och genomför när det behövs våra NPF-utredningar. Hon blir ett nav i verksamheten kring våra barn och unga och kommer att ge oss en djupare kunskap i de insatser vi erbjuder inom våra upplägg med behandlingsfamiljer och förstärkta familjehem.

Vi har länge önskat oss en Pia och nu är hon här.

Fler nyheter

Välkommen Isak!

Isak Netzler tillträder sin tjänst hos oss på Stordala i juni 2024 och han...

Nya medarbetare i vårt...

Under mars anställer vi två nya medarbetare. En socionom och en kontaktperson till vårt...

Stordala på mässa igen

Vi på Stordala har inte deltagit vid några mässor sen 2016 men nu blir...