Stordala nyheter

Uppdragsavtal med börsintroducerad byggherre

Stordala tecknade i veckan som gick ytterligare ett leverantörsavtal med en av Sveriges största byggherrar. Vi har sedan tidigare ett väl fungerande samarbete inom området Behavioural Change Management och polykliniska insatser men går nu också in i genomförandet av inneliggande vård. I den delen samarbetar vi med en rad väl fungerande behandlingshem och ser på det viset till att våra kunder får tillgång till de mest verksamma insatser som finns att tillgå o landet.

När man anlitar Stordalas företagsstöd ska man veta att man valt det bästa tänkbara upplägget för medarbetarna. Stordala har med sin långa erfarenhet och höga kompetens ett mycket gott resultat  när det kommer till allt från utredning till färdig behandling. Vi är experter på beroendesjukdomar och erbjuder bästa tänkbara vård också när det kommer till psykisk ohälsa.

Med vårt upplägg når vi idag arbetsgivare med tusentals anställda och skapar tryggare arbetsplatser över hela landet.

Fler nyheter

Radiointervjuer kring...

Vi blir uppringda i början av april -23 av radion för att uttala oss...

Avtal med 290 kommuner

Idag tecknade Stordala via Adda Inköpscentral ramavtal med Sveriges samtliga 290 kommuner gällande stödboende.Avtalet...

Välkommen till oss Therese!

Therese är vår nye familjehemskonsulent. Hon är socionom med lång erfarenhet av omsorg och...