Stordala nyheter

Stordalas företagsstöd är ett kunskapsföretag

Stordala Business Cover är ett kunskapsföretag inom skadligt bruk och beroende. Vi erbjuder våra tjänster till arbetsgivare och privatpersoner.

Vi hjälper dig som arbetsgivare att tidigare upptäcka och hantera skadligt bruk kopplat till alkohol, droger, läkemedel och spel och tar ett helhetsansvar för hela rehabiliteringsprocessen, från utredning till individanpassad behandling och uppföljning. Som arbetsgivare har du även tillgång till ett aktivt ledarstöd före, under och efter en individinsats.

Stordala Business Cover erbjuder även förbyggande insatser såsom utformning av styrdokument, ledarutbildning och medarbetarföreläsningar. Vill du säkerställa en kontinuitet i det alkohol- och drogförebyggande arbetet kan vi erbjuda en helhetslösning genom serviceavtal.

Vi har utvecklat en internetbaserad form för digitalt beroendestöd där klienten kan få full behandling utan att det sociala livet avstannar. Det är något att diskutera och ett möjligt val och det passar vår ambition att sätta individen i centrum för våra insatser.

Ring oss så berättar vi mer på 070-7775166 eller maila på po@stordala.se

Fler nyheter

Verksam behandling av...

En liten uppdatering av Stordalas insatser och resultat sedan 2019: -Under perioden 2019-2022 har...

Får man betalt som familjehem?

Får man betalt som familjehem? Som familjehem hos oss får ni givetvis ekonomisk ersättning...

Behandling av spelberoende

Hos oss på Stordala sker behandlingen individuellt och omfattar åtta sessioner om två timmar...