Stordala nyheter

Vår personal på årets konsulentdagar i Norrköping

Stordalas familjehemskonsulenter deltar vid årets konsulentdagar i Norrköping under tisdag och onsdag denna vecka.
Under dagarna delar man med sig av erfarenheter från området och får till sig lite föreläsningar. I år kring vägledande samspel ICDP etik, dialoger och teman och dess användbarhet i mötet med utsatta barn.

”Ett särskilt fokus kommer att ligga på familjehemmens vardag och uppdrag – den lilla världen – och dess betydelse och sårbarhet i vårt samhälle – den stora världen –. Under föreläsningen kommer deltagarna att genomföra övningar som belyser den etik och de dialoger och teman som Vägledande samspel ICDP står för.
Föreläsningen tar sin utgångspunkt i boken Dialog och Demokrati, vägledande samspel i ett samhälleligt och utvecklingspsykologiskt perspektiv och Vägledningshäfte för familjehemsföräldrar som kommer att tryckas våren 2019.”

Årets föreläsare är Paul Bergman och Annelie Waldau, båda utbildade psykologer och erfarna familjeterapeuter med en stark koppling till ICDP.

Vad är ICDP? Klicka HÄR för mer information.

Fler nyheter

Nya medarbetare i vårt...

Under mars anställer vi två nya medarbetare. En socionom och en kontaktperson till vårt...

Stordala på mässa igen

Vi på Stordala har inte deltagit vid några mässor sen 2016 men nu blir...

Guldsigill till Stordala...

Stordala Vård och Omsorg klassificeras i Riskklass 5 och erhåller därmed ett Guldsigill. Företag...