Stordala nyheter

Öppenvårdsbehandling för spelmissbruk

Stordala Vård & omsorg bedriver sedan våren 2016 behandling av spelmissbrukare i öppenvårdsregi i Uppsala. Vi finns i mycket centrala lokaler på Smedsgränd i Uppsala. Vi tar emot klienter ifrån hela Uppsala, Gävle och Stockholmsområdet.

Behandlingen är evidensbaserad och vilar på en teoretisk bas med metoder från Kognitiv beteendeterapi (KBT), Motiverande samtal (MI). Behandlingen leds av Anna-Carina Söderberg KBT-terapeut med tjugo års erfarenhet av missbruks- och beroendevård.

Kontakta oss på mail ac@stordala.se eller telefon 070-7737738

Fler nyheter

Välkommen Isak!

Isak Netzler tillträder sin tjänst hos oss på Stordala i juni 2024 och han...

Nya medarbetare i vårt...

Under mars anställer vi två nya medarbetare. En socionom och en kontaktperson till vårt...

Stordala på mässa igen

Vi på Stordala har inte deltagit vid några mässor sen 2016 men nu blir...