Stordala nyheter

Samarbete med Castle Craig I Skottland

Castle Craig
Vi gjorde under våren ett besök vid Castle Craig. Europas bästa behandlingshem/sjukhus med lång erfarenhet av beroendebehandling.
På Castle Craig arbetar man enligt ett mycket väl beprövat behandlingsprogram som mest påminner om den ursprungliga Minnesotamodellen. Man är noga med att utreda och genomlysa patientens hela situation och ge stöd där det behövs också vid sidan av den ordinarie beroendebehandlingen. Stället är genomsyrat av engagemang och kompetens och det känns mycket bra att vi inom Stordala får använda oss av den vård som erbjuds där.

Smarmore Castle
Vi har för avsikt att under 2018 besöka Castle Craigs systerverksamhet Smaremore Castle på Irland för att uppdatera oss också kring deras verksamhet. Vi har ett påbörjat samarbete också med Smarmore Castle och placerar vid behov våra patienter där.

Fler nyheter

Policyarbete, ansvar...

Det är oerhört viktigt att företag och organisationer tar policyarbetet på allvar. När tillbudet...

Anbud och ambition

Efter tre års framgångsrikt avtalssamarbete mellan Stordala och Uppsala kommun skickade vi igår den...

Lediga platser

Just nu har vi tre lediga platser i våra familjehem. Belägna kring Uppsala och...