Stordala nyheter

Castle Craig

Stordala samarbetar via avtal med utvalda behandlingshem i Sverige när vi anser att det behövs stöd från internat för att nå framgång med våra insatser. Vi har också avtal och löpande kontakt med det anrika sjukhuset Castle Craig i Skottland där professionell beroendevård utförts sen början på 80-talet. Ett av Europas främsta behandlingshem.

Men främst fokuserar vi på stöd och behandling i öppenvårdsformat med stöd av digital teknik. Vi formar insatserna efter klienternas behov och utmanar oss själva för att nå optimala resultat. Det är så vi tänker här på Stordala Vård & omsorg.
www.stordala.se

 

 

Fler nyheter

Radiointervjuer kring...

Vi blir uppringda i början av april -23 av radion för att uttala oss...

Avtal med 290 kommuner

Idag tecknade Stordala via Adda Inköpscentral ramavtal med Sveriges samtliga 290 kommuner gällande stödboende.Avtalet...

Välkommen till oss Therese!

Therese är vår nye familjehemskonsulent. Hon är socionom med lång erfarenhet av omsorg och...