Stordala nyheter

Castle Craig

Stordala samarbetar via avtal med utvalda behandlingshem i Sverige när vi anser att det behövs stöd från internat för att nå framgång med våra insatser. Vi har också avtal och löpande kontakt med det anrika sjukhuset Castle Craig i Skottland där professionell beroendevård utförts sen början på 80-talet. Ett av Europas främsta behandlingshem.

Men främst fokuserar vi på stöd och behandling i öppenvårdsformat med stöd av digital teknik. Vi formar insatserna efter klienternas behov och utmanar oss själva för att nå optimala resultat. Det är så vi tänker här på Stordala Vård & omsorg.
www.stordala.se

 

 

Fler nyheter

Stordala på mässa igen

Vi på Stordala har inte deltagit vid några mässor sen 2016 men nu blir...

Guldsigill till Stordala...

Stordala Vård och Omsorg klassificeras i Riskklass 5 och erhåller därmed ett Guldsigill. Företag...

Välkommen Pia!

Vad vore ett team utan en psykolog, tänker vi. Nu välkomnar vi Pia Norgren...