Stordala nyheter

Castle Craig

Stordala samarbetar via avtal med utvalda behandlingshem i Sverige när vi anser att det behövs stöd från internat för att nå framgång med våra insatser. Vi har också avtal och löpande kontakt med det anrika sjukhuset Castle Craig i Skottland där professionell beroendevård utförts sen början på 80-talet. Ett av Europas främsta behandlingshem.

Men främst fokuserar vi på stöd och behandling i öppenvårdsformat med stöd av digital teknik. Vi formar insatserna efter klienternas behov och utmanar oss själva för att nå optimala resultat. Det är så vi tänker här på Stordala Vård & omsorg.
www.stordala.se

 

 

Fler nyheter

Policyarbete, ansvar...

Det är oerhört viktigt att företag och organisationer tar policyarbetet på allvar. När tillbudet...

Anbud och ambition

Efter tre års framgångsrikt avtalssamarbete mellan Stordala och Uppsala kommun skickade vi igår den...

Lediga platser

Just nu har vi tre lediga platser i våra familjehem. Belägna kring Uppsala och...