Stordala nyheter

Castle Craig

Stordala samarbetar via avtal med utvalda behandlingshem i Sverige när vi anser att det behövs stöd från internat för att nå framgång med våra insatser. Vi har också avtal och löpande kontakt med det anrika sjukhuset Castle Craig i Skottland där professionell beroendevård utförts sen början på 80-talet. Ett av Europas främsta behandlingshem.

Men främst fokuserar vi på stöd och behandling i öppenvårdsformat med stöd av digital teknik. Vi formar insatserna efter klienternas behov och utmanar oss själva för att nå optimala resultat. Det är så vi tänker här på Stordala Vård & omsorg.
www.stordala.se

 

 

Fler nyheter

Välkommen Isak!

Isak Netzler tillträder sin tjänst hos oss på Stordala i juni 2024 och han...

Nya medarbetare i vårt...

Under mars anställer vi två nya medarbetare. En socionom och en kontaktperson till vårt...

Stordala på mässa igen

Vi på Stordala har inte deltagit vid några mässor sen 2016 men nu blir...