Stordala nyheter

Beroendet vilar aldrig

Även om konsumtionen inte pågår dygnets alla timmar eller årets alla dagar finns det där hela tiden. Konsekvenserna brukar komma och många gånger syns det i förändrande beteenden som att individen blir tröttare, mer okoncentrerad och kanske lättretlig.

Inom Stordala/KumTura ser vi människan som heterogen och att lösningen måste därför också vara heterogen. Vi bygger därför vår verksamhet för att kunna möta individens behov och inte att individen ska möta verksamhetens behov. Individen ska känna sig sedd, hörd och bekräftad av välutbildad personal dygnets alla timmar, oavsett plats.

Hos oss kan en behandling innebära att individen kommer till oss i våra lokaler, men det kan även innebära att vi sitter på varsin ända av Sverige och har videobaserade samtal. Vi följer individens fram och motgångar med medicintekniska lösningar som hjälper våra behandlare att förebygga återfall, att förstärka beteendeanalysen och arbeta med beteendeaktiviering.

Vill du veta mer? Besök oss på www.stordala.se eller ring oss på 010-177 56 00 så berättar vi mer för dig.

Fler nyheter

Radiointervjuer kring...

Vi blir uppringda i början av april -23 av radion för att uttala oss...

Avtal med 290 kommuner

Idag tecknade Stordala via Adda Inköpscentral ramavtal med Sveriges samtliga 290 kommuner gällande stödboende.Avtalet...

Välkommen till oss Therese!

Therese är vår nye familjehemskonsulent. Hon är socionom med lång erfarenhet av omsorg och...