Stordala nyheter

Internetbaserad spelberoendebehandling på Stordala

Hur fungerar det egentligen med internetbaserat behandling vid missbruk och/eller beroende? Vi på Stordala producerar just nu en kort och genomarbetad film där syftet är att tydligt förklara hur det går till när Vi jobbar internetbaserat med videosamtal och andra webbaserade insatser.

Det är smidigt, verksamt och anpassat till dig som behöver hjälp snabbt. Så snart filmen är klar kommer den att läggas upp här på hemsidan. Tills dess går det bra att ringa oss på 010-177 56 00 eller maila lars@stordala.se

 

Fler nyheter

Radiointervjuer kring...

Vi blir uppringda i början av april -23 av radion för att uttala oss...

Avtal med 290 kommuner

Idag tecknade Stordala via Adda Inköpscentral ramavtal med Sveriges samtliga 290 kommuner gällande stödboende.Avtalet...

Välkommen till oss Therese!

Therese är vår nye familjehemskonsulent. Hon är socionom med lång erfarenhet av omsorg och...