Stordala nyheter

Internetbaserad spelberoendebehandling på Stordala

Hur fungerar det egentligen med internetbaserat behandling vid missbruk och/eller beroende? Vi på Stordala producerar just nu en kort och genomarbetad film där syftet är att tydligt förklara hur det går till när Vi jobbar internetbaserat med videosamtal och andra webbaserade insatser.

Det är smidigt, verksamt och anpassat till dig som behöver hjälp snabbt. Så snart filmen är klar kommer den att läggas upp här på hemsidan. Tills dess går det bra att ringa oss på 010-177 56 00 eller maila lars@stordala.se

 

Fler nyheter

Policyarbete, ansvar...

Det är oerhört viktigt att företag och organisationer tar policyarbetet på allvar. När tillbudet...

Anbud och ambition

Efter tre års framgångsrikt avtalssamarbete mellan Stordala och Uppsala kommun skickade vi igår den...

Lediga platser

Just nu har vi tre lediga platser i våra familjehem. Belägna kring Uppsala och...