Stordala nyheter

Internetbaserad spelberoendebehandling på Stordala

Hur fungerar det egentligen med internetbaserat behandling vid missbruk och/eller beroende? Vi på Stordala producerar just nu en kort och genomarbetad film där syftet är att tydligt förklara hur det går till när Vi jobbar internetbaserat med videosamtal och andra webbaserade insatser.

Det är smidigt, verksamt och anpassat till dig som behöver hjälp snabbt. Så snart filmen är klar kommer den att läggas upp här på hemsidan. Tills dess går det bra att ringa oss på 010-177 56 00 eller maila lars@stordala.se

 

Fler nyheter

Verksam behandling av...

En liten uppdatering av Stordalas insatser och resultat sedan 2019: -Under perioden 2019-2022 har...

Får man betalt som familjehem?

Får man betalt som familjehem? Som familjehem hos oss får ni givetvis ekonomisk ersättning...

Behandling av spelberoende

Hos oss på Stordala sker behandlingen individuellt och omfattar åtta sessioner om två timmar...