Stordala nyheter

Internetbaserad spelberoendebehandling på Stordala

Hur fungerar det egentligen med internetbaserat behandling vid missbruk och/eller beroende? Vi på Stordala producerar just nu en kort och genomarbetad film där syftet är att tydligt förklara hur det går till när Vi jobbar internetbaserat med videosamtal och andra webbaserade insatser.

Det är smidigt, verksamt och anpassat till dig som behöver hjälp snabbt. Så snart filmen är klar kommer den att läggas upp här på hemsidan. Tills dess går det bra att ringa oss på 010-177 56 00 eller maila lars@stordala.se

 

Fler nyheter

Nya medarbetare i vårt...

Under mars anställer vi två nya medarbetare. En socionom och en kontaktperson till vårt...

Stordala på mässa igen

Vi på Stordala har inte deltagit vid några mässor sen 2016 men nu blir...

Guldsigill till Stordala...

Stordala Vård och Omsorg klassificeras i Riskklass 5 och erhåller därmed ett Guldsigill. Företag...