Stordala nyheter

Spelberoende kan behandlas

Spelberoende är en destruktiv process som många gånger slutar i fysiskt, psykiskt och socialt lidande. Processen är olika för olika individer och ibland går det fort och ibland sakta. Konsekvenserna är olika för olika individer men den nedåtgående kurvan ökar stadigt hela tiden. ​Socialt påverkas livet ekonomiskt, individen isolerar sig med sin hemlighet och de anhöriga mår sämre och sämre. Tyvärr är spelberoendet ofta svårt att upptäcka både för utomstående men även för individen själv.

Stordala bedriver KBT- och individbaserad vård för dig med spelproblematik och kombinerar det med tekniska lösningar för att underlätta för dig att ta till dig stödet men också för att bibehålla framgångar.

Kontakta oss på telefon 010-1775600 eller via mail på po@stordala.se

Välkommen!

 

Fler nyheter

Mässa och nya medarbetare

Stordala kommer att delta vid SSIL:s temadag om gängkriminalitet på UKK här i Uppsala...

Nya medarbetare i vårt...

Under mars anställer vi två nya medarbetare. En socionom och en kontaktperson till vårt...

Stordala på mässa igen

Vi på Stordala har inte deltagit vid några mässor sen 2016 men nu blir...