Stordala nyheter

Spelberoende kan behandlas

Spelberoende är en destruktiv process som många gånger slutar i fysiskt, psykiskt och socialt lidande. Processen är olika för olika individer och ibland går det fort och ibland sakta. Konsekvenserna är olika för olika individer men den nedåtgående kurvan ökar stadigt hela tiden. ​Socialt påverkas livet ekonomiskt, individen isolerar sig med sin hemlighet och de anhöriga mår sämre och sämre. Tyvärr är spelberoendet ofta svårt att upptäcka både för utomstående men även för individen själv.

Stordala bedriver KBT- och individbaserad vård för dig med spelproblematik och kombinerar det med tekniska lösningar för att underlätta för dig att ta till dig stödet men också för att bibehålla framgångar.

Kontakta oss på telefon 010-1775600 eller via mail på po@stordala.se

Välkommen!

 

Fler nyheter

Policyarbete, ansvar...

Det är oerhört viktigt att företag och organisationer tar policyarbetet på allvar. När tillbudet...

Anbud och ambition

Efter tre års framgångsrikt avtalssamarbete mellan Stordala och Uppsala kommun skickade vi igår den...

Lediga platser

Just nu har vi tre lediga platser i våra familjehem. Belägna kring Uppsala och...