Stordala nyheter

Samarbeten och avtal

Stordala är inne i en intensiv period just nu och så sent som idag tecknade vi ett avtal med Scoreline Managment. Scoreline kommer genom detta att bidra till vår expansion i affärsdelen Business Cover och vi har stora förhoppningar i detta samarbete.

I veckan som gick tecknade vi avtal med en annan stor och nationell aktör som just nu liksom vi expanderar intensivt. Också detta kring våra tjänster inom Business Cover.

Stordala Business Cover har för avsikt att erbjuda bättre och kraftfullare tjänster inom företagsstöd. Genom att arbeta med individen i fokus och inkludera tekniskt stöd och e-hälsa kommer vi att bättre kunna matcha insatserna mot behoven. Genom att höja kvaliteten och bli mer precisa i våra insatser håller vi kostnaderna nere för våra kunder.

 

Fler nyheter

Policyarbete, ansvar...

Det är oerhört viktigt att företag och organisationer tar policyarbetet på allvar. När tillbudet...

Anbud och ambition

Efter tre års framgångsrikt avtalssamarbete mellan Stordala och Uppsala kommun skickade vi igår den...

Lediga platser

Just nu har vi tre lediga platser i våra familjehem. Belägna kring Uppsala och...