Stordala nyheter

Samarbeten och avtal

Stordala är inne i en intensiv period just nu och så sent som idag tecknade vi ett avtal med Scoreline Managment. Scoreline kommer genom detta att bidra till vår expansion i affärsdelen Business Cover och vi har stora förhoppningar i detta samarbete.

I veckan som gick tecknade vi avtal med en annan stor och nationell aktör som just nu liksom vi expanderar intensivt. Också detta kring våra tjänster inom Business Cover.

Stordala Business Cover har för avsikt att erbjuda bättre och kraftfullare tjänster inom företagsstöd. Genom att arbeta med individen i fokus och inkludera tekniskt stöd och e-hälsa kommer vi att bättre kunna matcha insatserna mot behoven. Genom att höja kvaliteten och bli mer precisa i våra insatser håller vi kostnaderna nere för våra kunder.

 

Fler nyheter

Välkommen Isak!

Isak Netzler tillträder sin tjänst hos oss på Stordala i juni 2024 och han...

Nya medarbetare i vårt...

Under mars anställer vi två nya medarbetare. En socionom och en kontaktperson till vårt...

Stordala på mässa igen

Vi på Stordala har inte deltagit vid några mässor sen 2016 men nu blir...