Stordala nyheter

Resursfamilj sökes för boende på Gotland

Stordala söker nu en erfaren resursfamilj till vår klassiska, vackra  kalkstensgård på Gotland för boende och verksamhet i vår regi. Gården är fullt möblerad med en hög standard och består av fyra byggnader i olika storlek med möjlighet till olika boendeformer.

Den familj vi söker ska förutom att flytta dit, kunna avsätta tid och resurser för att hjälpa ungdomar och/eller barn som familjehem. Vi söker ett stabilt vuxet par, gärna med egna barn, för detta uppdrag. En av föräldrarna ska kunna vara hemma som stöd för de familjehems-placerade barnen/ungdomarna.

Lön utgår för den förälder som blir hemmavarande och upplägget innehåller fina möjligheter till resurser. Gården har även ett nybyggt stall med fyra boxar vilket möjliggör fina fritidsaktiviteter.

Detta är en unik möjlighet för er som vill ta ett socialt ansvar och samtidigt starta om i en mycket vacker och lantlig idyll på underbara Gotland.

Kontakta Jesseca Eriksson på 072 277 79 67 eller Per O Söderberg på 0707-77 51 66 för vidare information.

Fler nyheter

Radiointervjuer kring...

Vi blir uppringda i början av april -23 av radion för att uttala oss...

Avtal med 290 kommuner

Idag tecknade Stordala via Adda Inköpscentral ramavtal med Sveriges samtliga 290 kommuner gällande stödboende.Avtalet...

Välkommen till oss Therese!

Therese är vår nye familjehemskonsulent. Hon är socionom med lång erfarenhet av omsorg och...