Stordala nyheter

CRA-utbildning på Stordala

I samarbete med Lars Öhman och KumTura utbildar vi i CRA (Community Reinforcement Approach). CRA är en effektiv och strukturerad metod som har visat sig framgångsrik i behandling av missbruk och beroende. CRA ingår i Socialstyrelsens preliminära riktlinjer för missbruks- och beroendevård. Utbildningen genomfördes i Stordalas lokaler i centrala Uppsala på Smedsgränd 2B under tre dagar och utvärdering kommer på hemsidan så snart den droppat in i mailboxen.

Fler nyheter

Verksam behandling av...

En liten uppdatering av Stordalas insatser och resultat sedan 2019: -Under perioden 2019-2022 har...

Får man betalt som familjehem?

Får man betalt som familjehem? Som familjehem hos oss får ni givetvis ekonomisk ersättning...

Behandling av spelberoende

Hos oss på Stordala sker behandlingen individuellt och omfattar åtta sessioner om två timmar...