Stordala nyheter

CRA-utbildning på Stordala

I samarbete med Lars Öhman och KumTura utbildar vi i CRA (Community Reinforcement Approach). CRA är en effektiv och strukturerad metod som har visat sig framgångsrik i behandling av missbruk och beroende. CRA ingår i Socialstyrelsens preliminära riktlinjer för missbruks- och beroendevård. Utbildningen genomfördes i Stordalas lokaler i centrala Uppsala på Smedsgränd 2B under tre dagar och utvärdering kommer på hemsidan så snart den droppat in i mailboxen.

Fler nyheter

Policyarbete, ansvar...

Det är oerhört viktigt att företag och organisationer tar policyarbetet på allvar. När tillbudet...

Anbud och ambition

Efter tre års framgångsrikt avtalssamarbete mellan Stordala och Uppsala kommun skickade vi igår den...

Lediga platser

Just nu har vi tre lediga platser i våra familjehem. Belägna kring Uppsala och...