Stordala nyheter

CRA-utbildning på Stordala

I samarbete med Lars Öhman och KumTura utbildar vi i CRA (Community Reinforcement Approach). CRA är en effektiv och strukturerad metod som har visat sig framgångsrik i behandling av missbruk och beroende. CRA ingår i Socialstyrelsens preliminära riktlinjer för missbruks- och beroendevård. Utbildningen genomfördes i Stordalas lokaler i centrala Uppsala på Smedsgränd 2B under tre dagar och utvärdering kommer på hemsidan så snart den droppat in i mailboxen.

Fler nyheter

Välkommen Isak!

Isak Netzler tillträder sin tjänst hos oss på Stordala i juni 2024 och han...

Nya medarbetare i vårt...

Under mars anställer vi två nya medarbetare. En socionom och en kontaktperson till vårt...

Stordala på mässa igen

Vi på Stordala har inte deltagit vid några mässor sen 2016 men nu blir...