Stordala nyheter

CRA-utbildning på Stordala

I samarbete med Lars Öhman och KumTura utbildar vi i CRA (Community Reinforcement Approach). CRA är en effektiv och strukturerad metod som har visat sig framgångsrik i behandling av missbruk och beroende. CRA ingår i Socialstyrelsens preliminära riktlinjer för missbruks- och beroendevård. Utbildningen genomfördes i Stordalas lokaler i centrala Uppsala på Smedsgränd 2B under tre dagar och utvärdering kommer på hemsidan så snart den droppat in i mailboxen.

Fler nyheter

Behandlingsfamiljer i...

Stordala har till allt större del utvecklat insatser via så kallade behandlingsfamiljer. Vi förstärker...

Radiointervjuer kring...

Vi blir uppringda i början av april -23 av radion för att uttala oss...

Avtal med 290 kommuner

Idag tecknade Stordala via Adda Inköpscentral ramavtal med Sveriges samtliga 290 kommuner gällande stödboende.Avtalet...