Stordala nyheter

Konsulentstöd i familjehem

Stordala bedriver tillståndspliktig verksamhet och står under tillsyn av IVO (Socialstyrelsen)  i sin familjehemsverksamhet. Vi är certifierade i RFF och håller genomgående hög kvalitet i våra uppdrag. Just nu intervjuar och anlitar vi nya familjer i och kring Gävle/Hudiksvall. Välkommen att ta kontakt om du tycker att ett uppdrag med förstärkt familjehemsplacering  skulle kunna vara något för dig. Du kan hitta information och telefonnummer på vår hemsida under ”Familjehem”.

Fler nyheter

Nya medarbetare i vårt...

Under mars anställer vi två nya medarbetare. En socionom och en kontaktperson till vårt...

Stordala på mässa igen

Vi på Stordala har inte deltagit vid några mässor sen 2016 men nu blir...

Guldsigill till Stordala...

Stordala Vård och Omsorg klassificeras i Riskklass 5 och erhåller därmed ett Guldsigill. Företag...