Stordala nyheter

Konsulentstöd i familjehem

Stordala bedriver tillståndspliktig verksamhet och står under tillsyn av IVO (Socialstyrelsen)  i sin familjehemsverksamhet. Vi är certifierade i RFF och håller genomgående hög kvalitet i våra uppdrag. Just nu intervjuar och anlitar vi nya familjer i och kring Gävle/Hudiksvall. Välkommen att ta kontakt om du tycker att ett uppdrag med förstärkt familjehemsplacering  skulle kunna vara något för dig. Du kan hitta information och telefonnummer på vår hemsida under ”Familjehem”.

Fler nyheter

Radiointervjuer kring...

Vi blir uppringda i början av april -23 av radion för att uttala oss...

Avtal med 290 kommuner

Idag tecknade Stordala via Adda Inköpscentral ramavtal med Sveriges samtliga 290 kommuner gällande stödboende.Avtalet...

Välkommen till oss Therese!

Therese är vår nye familjehemskonsulent. Hon är socionom med lång erfarenhet av omsorg och...