Stordala nyheter

Konsulentstöd i familjehem

Stordala bedriver tillståndspliktig verksamhet och står under tillsyn av IVO (Socialstyrelsen)  i sin familjehemsverksamhet. Vi är certifierade i RFF och håller genomgående hög kvalitet i våra uppdrag. Just nu intervjuar och anlitar vi nya familjer i och kring Gävle/Hudiksvall. Välkommen att ta kontakt om du tycker att ett uppdrag med förstärkt familjehemsplacering  skulle kunna vara något för dig. Du kan hitta information och telefonnummer på vår hemsida under ”Familjehem”.

Fler nyheter

Verksam behandling av...

En liten uppdatering av Stordalas insatser och resultat sedan 2019: -Under perioden 2019-2022 har...

Får man betalt som familjehem?

Får man betalt som familjehem? Som familjehem hos oss får ni givetvis ekonomisk ersättning...

Behandling av spelberoende

Hos oss på Stordala sker behandlingen individuellt och omfattar åtta sessioner om två timmar...