Stordala nyheter

Konsulentstöd i familjehem

Stordala bedriver tillståndspliktig verksamhet och står under tillsyn av IVO (Socialstyrelsen)  i sin familjehemsverksamhet. Vi är certifierade i RFF och håller genomgående hög kvalitet i våra uppdrag. Just nu intervjuar och anlitar vi nya familjer i och kring Gävle/Hudiksvall. Välkommen att ta kontakt om du tycker att ett uppdrag med förstärkt familjehemsplacering  skulle kunna vara något för dig. Du kan hitta information och telefonnummer på vår hemsida under ”Familjehem”.

Fler nyheter

Policyarbete, ansvar...

Det är oerhört viktigt att företag och organisationer tar policyarbetet på allvar. När tillbudet...

Anbud och ambition

Efter tre års framgångsrikt avtalssamarbete mellan Stordala och Uppsala kommun skickade vi igår den...

Lediga platser

Just nu har vi tre lediga platser i våra familjehem. Belägna kring Uppsala och...