Stordala nyheter

Substans och spelberoende

Stordala är ett vårdbolag i ständig utveckling vars mål är att hålla hög kvalitet i alla våra verksamhetsgrenar. Vi behandlar substansberoenden och spelberoende i olika former och upplägg.
Genom egna insatser och tillsammans med samarbetspartners ser vi till att hålla en mycket hög kvalitet på vården också när det kommer till behandlingshem.

Idag har vi samarbetsavtal med några av Europas främsta behandlingshem för beroendevård och vi utvecklar intensivt nya samarbeten i Sverige medan vi bygger upp våra egna enheter. Vår ambition är att kunna erbjuda vård av exceptionell kvalitet både ute i Europa och i Sverige.

Vi befinner oss i en process där nya inslag knackar på dörren och världen öppnas mot e-hälsa och medicinteknik också i vår bransch. Vi utvecklar våra verksamheter med stor omsorg och vi ingår bara samarbeten med de främsta inom beroendevården som den ser ut idag.

Vi har genom detta upplägg de resurser som krävs när det kommer till verksam beroendevård.

I öppenvårdsformat erbjuder vi idag utredning såsom ASI, Addis, ADAD, Audit och Dudit. Vi jobbar i vårt förändringsarbete med format och modeller såsom MET, MI, CRA, ACRA, CRAFT, Återfallsprevention och kontrollerat drickande. Vårt behandlingsprogram för spelberoende är baserat på KBT och genomförs om vi önskar med tekniskt stöd via TripleG.

Stordala jobbar med individens hela situation och gör alltid individuella bedömningar innan social eller terapeutisk insats.

Fler nyheter

Välkommen Isak!

Isak Netzler tillträder sin tjänst hos oss på Stordala i juni 2024 och han...

Nya medarbetare i vårt...

Under mars anställer vi två nya medarbetare. En socionom och en kontaktperson till vårt...

Stordala på mässa igen

Vi på Stordala har inte deltagit vid några mässor sen 2016 men nu blir...