Stordala nyheter

Vi bygger samarbeten med behandlingshem

Just nu bygger vi fler samarbeten med olika vårdgivare runt om i landet. Vi är intresserade av seriösa aktörer med bevisat verksamma behandlingsmetoder i omsorgsflödet. Vi tittar naturligtvis på resultatet men också oerhört mycket på bemötandet och helhetsbilden. Vi vet att allt inte passar alla och undviker därför alltför likformiga upplägg. Vi behöver kunna erbjuda goda behandlingsresultat och ett värdigt bemötande. Kvalitet som vi ser den.

Med tiden bygger vi egna enheter och till det finns en lagd utvecklingsplan för det. Vi utbildar våra behandlare och lägger fokus på rätt ställen för att få den vetenskapligt underbyggda vård vi anser att våra klienter och patienter har rätt till.

Fler nyheter

Policyarbete, ansvar...

Det är oerhört viktigt att företag och organisationer tar policyarbetet på allvar. När tillbudet...

Anbud och ambition

Efter tre års framgångsrikt avtalssamarbete mellan Stordala och Uppsala kommun skickade vi igår den...

Lediga platser

Just nu har vi tre lediga platser i våra familjehem. Belägna kring Uppsala och...