Stordala nyheter

Vi bygger samarbeten med behandlingshem

Just nu bygger vi fler samarbeten med olika vårdgivare runt om i landet. Vi är intresserade av seriösa aktörer med bevisat verksamma behandlingsmetoder i omsorgsflödet. Vi tittar naturligtvis på resultatet men också oerhört mycket på bemötandet och helhetsbilden. Vi vet att allt inte passar alla och undviker därför alltför likformiga upplägg. Vi behöver kunna erbjuda goda behandlingsresultat och ett värdigt bemötande. Kvalitet som vi ser den.

Med tiden bygger vi egna enheter och till det finns en lagd utvecklingsplan för det. Vi utbildar våra behandlare och lägger fokus på rätt ställen för att få den vetenskapligt underbyggda vård vi anser att våra klienter och patienter har rätt till.

Fler nyheter

Mässa och nya medarbetare

Stordala kommer att delta vid SSIL:s temadag om gängkriminalitet på UKK här i Uppsala...

Nya medarbetare i vårt...

Under mars anställer vi två nya medarbetare. En socionom och en kontaktperson till vårt...

Stordala på mässa igen

Vi på Stordala har inte deltagit vid några mässor sen 2016 men nu blir...