Stordala nyheter

Vi bygger samarbeten med behandlingshem

Just nu bygger vi fler samarbeten med olika vårdgivare runt om i landet. Vi är intresserade av seriösa aktörer med bevisat verksamma behandlingsmetoder i omsorgsflödet. Vi tittar naturligtvis på resultatet men också oerhört mycket på bemötandet och helhetsbilden. Vi vet att allt inte passar alla och undviker därför alltför likformiga upplägg. Vi behöver kunna erbjuda goda behandlingsresultat och ett värdigt bemötande. Kvalitet som vi ser den.

Med tiden bygger vi egna enheter och till det finns en lagd utvecklingsplan för det. Vi utbildar våra behandlare och lägger fokus på rätt ställen för att få den vetenskapligt underbyggda vård vi anser att våra klienter och patienter har rätt till.

Fler nyheter

Verksam behandling av...

En liten uppdatering av Stordalas insatser och resultat sedan 2019: -Under perioden 2019-2022 har...

Får man betalt som familjehem?

Får man betalt som familjehem? Som familjehem hos oss får ni givetvis ekonomisk ersättning...

Behandling av spelberoende

Hos oss på Stordala sker behandlingen individuellt och omfattar åtta sessioner om två timmar...