Stordala nyheter

Vi bygger samarbeten med behandlingshem

Just nu bygger vi fler samarbeten med olika vårdgivare runt om i landet. Vi är intresserade av seriösa aktörer med bevisat verksamma behandlingsmetoder i omsorgsflödet. Vi tittar naturligtvis på resultatet men också oerhört mycket på bemötandet och helhetsbilden. Vi vet att allt inte passar alla och undviker därför alltför likformiga upplägg. Vi behöver kunna erbjuda goda behandlingsresultat och ett värdigt bemötande. Kvalitet som vi ser den.

Med tiden bygger vi egna enheter och till det finns en lagd utvecklingsplan för det. Vi utbildar våra behandlare och lägger fokus på rätt ställen för att få den vetenskapligt underbyggda vård vi anser att våra klienter och patienter har rätt till.

Fler nyheter

Behandlingsfamiljer i...

Stordala har till allt större del utvecklat insatser via så kallade behandlingsfamiljer. Vi förstärker...

Radiointervjuer kring...

Vi blir uppringda i början av april -23 av radion för att uttala oss...

Avtal med 290 kommuner

Idag tecknade Stordala via Adda Inköpscentral ramavtal med Sveriges samtliga 290 kommuner gällande stödboende.Avtalet...