Stordala nyheter

Vi bygger samarbeten med behandlingshem

Just nu bygger vi fler samarbeten med olika vårdgivare runt om i landet. Vi är intresserade av seriösa aktörer med bevisat verksamma behandlingsmetoder i omsorgsflödet. Vi tittar naturligtvis på resultatet men också oerhört mycket på bemötandet och helhetsbilden. Vi vet att allt inte passar alla och undviker därför alltför likformiga upplägg. Vi behöver kunna erbjuda goda behandlingsresultat och ett värdigt bemötande. Kvalitet som vi ser den.

Med tiden bygger vi egna enheter och till det finns en lagd utvecklingsplan för det. Vi utbildar våra behandlare och lägger fokus på rätt ställen för att få den vetenskapligt underbyggda vård vi anser att våra klienter och patienter har rätt till.

Fler nyheter

Avtal med 290 kommuner

Idag tecknade Stordala via Adda Inköpscentral ramavtal med Sveriges samtliga 290 kommuner gällande stödboende.Avtalet...

Välkommen till oss Therese!

Therese är vår nye familjehemskonsulent. Hon är socionom med lång erfarenhet av omsorg och...

Stordala tilldelas nationellt...

Adda inköpscentral har för Sveriges kommuner upphandlat ramavtal gällande stödboende i flera kategorier. Stordala...