Stordala nyheter

Digitalt stöd och e-hälsa

Inom beroendevården upptäcker man nu att intelligent tekniskt stöd är här för att stanna. I kommuner, landsting och på den privata sidan mognar nu allt snabbare förståelsen för hur kraftfullt man kan förstärka de befintliga insatserna. Och det behövs verkligen. Resultaten är inte på den nivå vi önskar. Mycket lidande kan undvikas och genom att ta detta kliv kommer resultaten snabbt att avsevärt förbättras.

Det går snabbt nu och det känns ända ut i fingrarna att vi går en spännande tid till mötes. Stordala har haft ett försprång och hunnit samla på sig mycket kunskap under de år som gått sen e-hälsan knackade på dörren genom de digitala vårdsystemen TripleA och TripleG. Det är vi glada för.

Fler nyheter

Radiointervjuer kring...

Vi blir uppringda i början av april -23 av radion för att uttala oss...

Avtal med 290 kommuner

Idag tecknade Stordala via Adda Inköpscentral ramavtal med Sveriges samtliga 290 kommuner gällande stödboende.Avtalet...

Välkommen till oss Therese!

Therese är vår nye familjehemskonsulent. Hon är socionom med lång erfarenhet av omsorg och...