Stordala nyheter

Digitalt stöd och e-hälsa

Inom beroendevården upptäcker man nu att intelligent tekniskt stöd är här för att stanna. I kommuner, landsting och på den privata sidan mognar nu allt snabbare förståelsen för hur kraftfullt man kan förstärka de befintliga insatserna. Och det behövs verkligen. Resultaten är inte på den nivå vi önskar. Mycket lidande kan undvikas och genom att ta detta kliv kommer resultaten snabbt att avsevärt förbättras.

Det går snabbt nu och det känns ända ut i fingrarna att vi går en spännande tid till mötes. Stordala har haft ett försprång och hunnit samla på sig mycket kunskap under de år som gått sen e-hälsan knackade på dörren genom de digitala vårdsystemen TripleA och TripleG. Det är vi glada för.

Fler nyheter

Verksam behandling av...

En liten uppdatering av Stordalas insatser och resultat sedan 2019: -Under perioden 2019-2022 har...

Får man betalt som familjehem?

Får man betalt som familjehem? Som familjehem hos oss får ni givetvis ekonomisk ersättning...

Behandling av spelberoende

Hos oss på Stordala sker behandlingen individuellt och omfattar åtta sessioner om två timmar...