Stordala nyheter

Digitalt stöd och e-hälsa

Inom beroendevården upptäcker man nu att intelligent tekniskt stöd är här för att stanna. I kommuner, landsting och på den privata sidan mognar nu allt snabbare förståelsen för hur kraftfullt man kan förstärka de befintliga insatserna. Och det behövs verkligen. Resultaten är inte på den nivå vi önskar. Mycket lidande kan undvikas och genom att ta detta kliv kommer resultaten snabbt att avsevärt förbättras.

Det går snabbt nu och det känns ända ut i fingrarna att vi går en spännande tid till mötes. Stordala har haft ett försprång och hunnit samla på sig mycket kunskap under de år som gått sen e-hälsan knackade på dörren genom de digitala vårdsystemen TripleA och TripleG. Det är vi glada för.

Fler nyheter

Sommar

Stordala önskar alla samarbetspartners en god och fridfull sommar. Vi håller alltid öppet och...

Välkommen Isak!

Isak Netzler tillträder sin tjänst hos oss på Stordala i juni 2024 och han...

Nya medarbetare i vårt...

Under mars anställer vi två nya medarbetare. En socionom och en kontaktperson till vårt...