Stordala nyheter

Digitalt stöd och e-hälsa

Inom beroendevården upptäcker man nu att intelligent tekniskt stöd är här för att stanna. I kommuner, landsting och på den privata sidan mognar nu allt snabbare förståelsen för hur kraftfullt man kan förstärka de befintliga insatserna. Och det behövs verkligen. Resultaten är inte på den nivå vi önskar. Mycket lidande kan undvikas och genom att ta detta kliv kommer resultaten snabbt att avsevärt förbättras.

Det går snabbt nu och det känns ända ut i fingrarna att vi går en spännande tid till mötes. Stordala har haft ett försprång och hunnit samla på sig mycket kunskap under de år som gått sen e-hälsan knackade på dörren genom de digitala vårdsystemen TripleA och TripleG. Det är vi glada för.

Fler nyheter

Policyarbete, ansvar...

Det är oerhört viktigt att företag och organisationer tar policyarbetet på allvar. När tillbudet...

Anbud och ambition

Efter tre års framgångsrikt avtalssamarbete mellan Stordala och Uppsala kommun skickade vi igår den...

Lediga platser

Just nu har vi tre lediga platser i våra familjehem. Belägna kring Uppsala och...