Stordala nyheter

Stordala tecknar avtal med EDTS

Stordala har tecknat avtal med EDTS kring tjänster, program och provtagningar i Sverige. EDTS har ett väl utvecklat system för säkra nykterhetskontroller och ett stort antal övriga tjänster som främst vårt företagsstöd Stordala Business Cover kommer att använda sig av.

Förutom provtagning vid misstanke inom två timmar kan vi genom detta samarbete erbjuda företag och organisationer slumpmässiga nykterhetstester och provtagningar efter överenskommelse och noggranna förberedelser.

Fler nyheter

Verksam behandling av...

En liten uppdatering av Stordalas insatser och resultat sedan 2019: -Under perioden 2019-2022 har...

Får man betalt som familjehem?

Får man betalt som familjehem? Som familjehem hos oss får ni givetvis ekonomisk ersättning...

Behandling av spelberoende

Hos oss på Stordala sker behandlingen individuellt och omfattar åtta sessioner om två timmar...