Stordala nyheter

Stordala tecknar avtal med EDTS

Stordala har tecknat avtal med EDTS kring tjänster, program och provtagningar i Sverige. EDTS har ett väl utvecklat system för säkra nykterhetskontroller och ett stort antal övriga tjänster som främst vårt företagsstöd Stordala Business Cover kommer att använda sig av.

Förutom provtagning vid misstanke inom två timmar kan vi genom detta samarbete erbjuda företag och organisationer slumpmässiga nykterhetstester och provtagningar efter överenskommelse och noggranna förberedelser.

Fler nyheter

Nya medarbetare i vårt...

Under mars anställer vi två nya medarbetare. En socionom och en kontaktperson till vårt...

Stordala på mässa igen

Vi på Stordala har inte deltagit vid några mässor sen 2016 men nu blir...

Guldsigill till Stordala...

Stordala Vård och Omsorg klassificeras i Riskklass 5 och erhåller därmed ett Guldsigill. Företag...