Stordala nyheter

Stordala tecknar avtal med EDTS

Stordala har tecknat avtal med EDTS kring tjänster, program och provtagningar i Sverige. EDTS har ett väl utvecklat system för säkra nykterhetskontroller och ett stort antal övriga tjänster som främst vårt företagsstöd Stordala Business Cover kommer att använda sig av.

Förutom provtagning vid misstanke inom två timmar kan vi genom detta samarbete erbjuda företag och organisationer slumpmässiga nykterhetstester och provtagningar efter överenskommelse och noggranna förberedelser.

Fler nyheter

Radiointervjuer kring...

Vi blir uppringda i början av april -23 av radion för att uttala oss...

Avtal med 290 kommuner

Idag tecknade Stordala via Adda Inköpscentral ramavtal med Sveriges samtliga 290 kommuner gällande stödboende.Avtalet...

Välkommen till oss Therese!

Therese är vår nye familjehemskonsulent. Hon är socionom med lång erfarenhet av omsorg och...