Stordala nyheter

Stordala tecknar avtal med EDTS

Stordala har tecknat avtal med EDTS kring tjänster, program och provtagningar i Sverige. EDTS har ett väl utvecklat system för säkra nykterhetskontroller och ett stort antal övriga tjänster som främst vårt företagsstöd Stordala Business Cover kommer att använda sig av.

Förutom provtagning vid misstanke inom två timmar kan vi genom detta samarbete erbjuda företag och organisationer slumpmässiga nykterhetstester och provtagningar efter överenskommelse och noggranna förberedelser.

Fler nyheter

Policyarbete, ansvar...

Det är oerhört viktigt att företag och organisationer tar policyarbetet på allvar. När tillbudet...

Anbud och ambition

Efter tre års framgångsrikt avtalssamarbete mellan Stordala och Uppsala kommun skickade vi igår den...

Lediga platser

Just nu har vi tre lediga platser i våra familjehem. Belägna kring Uppsala och...