Stordala nyheter

Liten men naggande god

Ibland kan det vara lite skrämmande att ge sig in på en marknad med stora, gamla och tunga aktörer. Man känner sin litenhet och om inte annat så nås man av budskap från arenan om att ens närvaro är uppfattad och noterad. Det kan kittla lite, måste jag erkänna.

Förutom det faktum att vi alla är små i början så är passagen nödvändig eftersom alternativet är att inget göra alls. Och ni som känner entreprenören vet att det inte är ett riktigt alternativ.
Det finns dock en rad fördelar med att trippa in på stora arenor med nätta steg och en av dem är förmågan att manövrera sina insatser. Som liten är du inte hämmad av en klumpfotad organisation och du kan snabbt och följsamt växla åt alla håll för att möta kundens behov.

En annan är att du har nära till verksamhetens resurser och kompetens. Du behöver inte ringa runt och fråga dina olika avdelningar vem som styr anhörigbehandlingen i Helsingborgsregionen. Du vet att det är Lotta som gör det och om det inte är Lotta så är det Hassan som åker från Malmö. Du träffar både Lotta och Hassan via länk varje måndag. Du är nära din personal och nära dina kunder.

Du kan ha en personlig relation till dina kunder och uppdragsgivare. Dom behöver inga kundnummer och hamnar aldrig mellan stolarna.
Priset kan hållas på en rimlig nivå eftersom du ännu sluppit skala upp sin verksamhet. Att driva en stor organisation är inte alltid förenat med kvalitet.

 

Låt inte litenheten förväxlas med din kompetensnivå. För dina kunder kan just dina snabbfotade insatser bli det som avgör.

Fler nyheter

Nya medarbetare i vårt...

Under mars anställer vi två nya medarbetare. En socionom och en kontaktperson till vårt...

Stordala på mässa igen

Vi på Stordala har inte deltagit vid några mässor sen 2016 men nu blir...

Guldsigill till Stordala...

Stordala Vård och Omsorg klassificeras i Riskklass 5 och erhåller därmed ett Guldsigill. Företag...