Stordala nyheter

När Stordala utvecklas

När vi växer och utvecklas så menar vi inte alltid det man först tänker. Vi menar att vi växer som aktör inom missbruksvården och att vi tar större ansvar som vårdgivare för de grupper av klienter vi möter. Om vi t.ex har mycket ungdomar placerade med missbruksproblematik så ser vi till att möta det med insatser som är verksamma. Vi vill känna att vi har verksamma redskap i lager för att ge så kraftfullt stöd som möjligt.

Att erbjuda socialt stöd som stabiliserande insats duger kanske bra vid mild ångestproblematik men när det kommer till mer omfattande problem behöver vi använda den kunskap och erfarenhet som finns. Ofta då genom metoder och program med bevisad effekt.

Lite så tänker vi i Stordala.

 

Fler nyheter

Nya medarbetare i vårt...

Under mars anställer vi två nya medarbetare. En socionom och en kontaktperson till vårt...

Stordala på mässa igen

Vi på Stordala har inte deltagit vid några mässor sen 2016 men nu blir...

Guldsigill till Stordala...

Stordala Vård och Omsorg klassificeras i Riskklass 5 och erhåller därmed ett Guldsigill. Företag...