Stordala nyheter

Samtida teknik

Idag hade jag förmånen att träffa något tjugotal personer från tiotalet kommuner i Sverige. Det handlade om tekniskt stöd inom beroendevården och vad det tillför på olika plan. Vad händer med organisationerna som vänder sig till samtida teknik. Hur påverkar det klienten på individnivå? Hur används det med framgång.

Alla tidiga aktörer inom nya områden ställs inför fenomen man inte räknat med. Faktorer man förbisett. Ibland med negativt resultat och andra gånger tvärt om.
Vi är tidiga på detta område. Först i världen faktiskt. Vi har ett försprång i och med att jag själv hjälpt det att växa fram. Det tekniska stödet till bättre egenkontroll. E-hälsa inom beroendevården. Ett nytt sätt att tänka.

Fler nyheter

Stordala på mässa igen

Vi på Stordala har inte deltagit vid några mässor sen 2016 men nu blir...

Guldsigill till Stordala...

Stordala Vård och Omsorg klassificeras i Riskklass 5 och erhåller därmed ett Guldsigill. Företag...

Välkommen Pia!

Vad vore ett team utan en psykolog, tänker vi. Nu välkomnar vi Pia Norgren...