Stordala nyheter

Sommarläge på Stordala

Vi har aldrig helt stängt på Stordala.

Våra olika verksamhetsområden rullar på och omsorgen vilar på kontinuitet och tillförlitlighet så vi trollar oss genom sommaren genom att korta ner arbetsveckan i vår Öppenvård till tre dagar i veckan och genomföra vissa möten via videolänk.

Familjehemmen och stödet kring dessa har alltid beredskap och jour. Vi håller oss till RFF:s direktiv och det ger maximalt tio familjehem per konsulent. Det gör en hel del åt arbetsbelastningen för våra medarbetare och givetsvis lika mycket åt våra vikarier.

Fler nyheter

Nya medarbetare i vårt...

Under mars anställer vi två nya medarbetare. En socionom och en kontaktperson till vårt...

Stordala på mässa igen

Vi på Stordala har inte deltagit vid några mässor sen 2016 men nu blir...

Guldsigill till Stordala...

Stordala Vård och Omsorg klassificeras i Riskklass 5 och erhåller därmed ett Guldsigill. Företag...