Stordala nyheter

Modern teknik i behandling av Spelmissbruk

Lars Öhman har för Stordalas räkning har tackat ja till att vara en av talarna på MVTe mässan utifrån temat ”Modern teknik i behandling av Spelmissbruk”. Här ligger vi inom Stordala och Lars eget bolag KumTura långt framme då vi väljer att använda Kontigo Cares produkter Triple A, Triple G och Previct i behandlingen.

Det ger oss större möjligheter att utifrån en öppenvårdslösning och i realtid genomföra beteendeanalyser, följa behandlingen, följa välbefinnandet, arbeta med både inre och yttre motivation och samtidigt vara snabba med att komma in när vi ser avvikelser gentemot planeringen. Här och nu när motivationen till förändring är som störst.

När vi sedan kopplar ihop det med nät- och videobaserade samtal är vi platsombundna och våra klienter kan själva bestämma sin trygga plats som de vill vara på under sin behandling.

Fler nyheter

Verksam behandling av...

En liten uppdatering av Stordalas insatser och resultat sedan 2019: -Under perioden 2019-2022 har...

Får man betalt som familjehem?

Får man betalt som familjehem? Som familjehem hos oss får ni givetvis ekonomisk ersättning...

Behandling av spelberoende

Hos oss på Stordala sker behandlingen individuellt och omfattar åtta sessioner om två timmar...