Stordala nyheter

Modern teknik i behandling av Spelmissbruk

Lars Öhman har för Stordalas räkning har tackat ja till att vara en av talarna på MVTe mässan utifrån temat ”Modern teknik i behandling av Spelmissbruk”. Här ligger vi inom Stordala och Lars eget bolag KumTura långt framme då vi väljer att använda Kontigo Cares produkter Triple A, Triple G och Previct i behandlingen.

Det ger oss större möjligheter att utifrån en öppenvårdslösning och i realtid genomföra beteendeanalyser, följa behandlingen, följa välbefinnandet, arbeta med både inre och yttre motivation och samtidigt vara snabba med att komma in när vi ser avvikelser gentemot planeringen. Här och nu när motivationen till förändring är som störst.

När vi sedan kopplar ihop det med nät- och videobaserade samtal är vi platsombundna och våra klienter kan själva bestämma sin trygga plats som de vill vara på under sin behandling.

Fler nyheter

Radiointervjuer kring...

Vi blir uppringda i början av april -23 av radion för att uttala oss...

Avtal med 290 kommuner

Idag tecknade Stordala via Adda Inköpscentral ramavtal med Sveriges samtliga 290 kommuner gällande stödboende.Avtalet...

Välkommen till oss Therese!

Therese är vår nye familjehemskonsulent. Hon är socionom med lång erfarenhet av omsorg och...